Vacante la tara
Articol
Agentia de turism Marginimea Sibiului, apartinand de S.C. Iulian & Comp. SRL, va ofera vacante la tara in Marginimea Sibiului si Ocna Sibiului. Cazarea si masa sunt asigurate in pensiuni agroturistice la un pret de 17 euro/zi/persoana (Agentiile de turism pot negocia pretul pentru grupuri). Meniurile specifice bucatariei ardelenesti sunt alese de comun acord cu turistii. La cerere sunt oferite si plimbari cu caleasca; mese la stane; cursuri de calarie, pescuit, apicultura si mestesuguri traditionale; zbor cu parapanta; focuri de tabara.
In perioada vacantei de vara, copiii se pot inscrie in tabere de initiere sau aprofundare in pictarea icoanelor pe sticla. Participantii vor fi cazati si vor servi masa in gospodariile taranesti si vor avea parte, de asemenea, de cursuri de initiere in pescuit, apicultura, mestesuguri si ocupatii traditionale.
Toate acestea la un pret de 2.500.000/10 zile/persoana (cazare si pensiune completa). Profesorii insotitori care organizeaza grupuri de minimum 10 copii beneficiaza de gratuitate si de un comision de 10% din incasari.

Mai multe detalii puteti obtine de la managerul acestei tabere, domnul Iulian Preda (tel.: 0722 720 988, e-mail: iulian_comp@yahoo.com) sau de la Agentia de Turism Marginimea Sibiului (Satul Rusciori nr. 114, comuna Sura Mica, judetul Sibiu, tel.: 0721 431 356, 0788 343 055)
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona