www.discoveringromania.ro
Articol
Ministerul Turismului, Centrul International pentru ntreprindere Privata (CIPE) si Coalitia "Tourism for Today and Tomorrow" a Asociatiilor din Turism au lansat, in ziua de 4 martie 2003, portalul DISCOVER ROMANIA (www.discoveringromania.ro) care si propune sa fie un instrument de promovare internationala a atractiilor turistice ale Romaniei si de facilitare a afacerilor n distributia aranjamentelor de calatorie si a tururilor n tara noastra.
Site-ul, destinat cunoscatorilor de limba engleza, este structurat in 3 sectiuni. Prima contine multe informatii utile necesare celor ce-si propun sa viziteze Romania, de la harti pana la detalii despre cele mai interesante zone turistice ale tarii.
A doua sectiune este rezervata cumparaturilor on-line. Astfel pot fi achizitionate numeroase obiecte din sticla si ceramica, obiecte traditionale romanesti, precum si vinuri ale unor podgorii renumite.
A treia sectiune contine o galerie foto unde pot fi vizionate imagini din Delta Dunarii, Marea Neagra, Bucovina, Maramures, Brasov, Sighisoara, Sibiu etc.
Optiuni
• Printeaza articol
• Oferte in acesta zona