CELE MAI BUNE FOTOGRAFII ALE EDITIEI XIX A SALONULUI NATIONAL DE FOTOGRAFIE TURISTICA AU FOST ADMIRATE LA ROMEXPO IN CADRUL TARGULUI DE TURISM AL ROMANIEI!

Expozitia editiei XIX a Salonului National de Fotografie Turistica a avut loc la finalul saptamanii trecute in cadrul Targului de Turism al Romaniei desfasurat in Bucuresti. Vizitatorii au putut admira cele 300 de fotografii finaliste ale concursului organizat de Fundatia Amfiteatru si Revista Vacante si Calatorii in parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Turism.

Evenimentul a fost completat de gala de premiere a Salonului National de Fotografie Turistica, manifestare ce a adus pe scena fotografi profesionisti si amatori, castigatori ai editie XIX dar si ai altor editii, personalitati de marca din domeniul turismului dar si reprezentanti ai autoritatilor publice centrale.

Printre laureatii galei de premiere s-au numarat fotografi precum: Savescu Flavian (castigatorul Marelui Premiu), Cristian Catana (castigator al Premiului Publicului), Chirobocea Stefan, Sorin Untu, Dulu Mihai, Bajan Sorin, Boeru Adriana, Ionascu Andreea, Roibu Grigore, Scraba Decebal, Chirobocea Fanurie, Baciu Andrei, Suciu Sorin, Eugen Negrea, Sorin Onisor, Laurentiu Damian, Ciurea Valer, Daria Varbanescu, Vlad Eftenie si altii. Trofeele Salonului National de Fotografie Turistica au fost inmanate de personalitati precum domnul Secretar de stat George Constantin Brezoi – Departamentul pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism, doamna Maria Stoian – Presedinte fondator ANTREC, domnul Mihai Ogrinji – Presedinte AJTR, George Niculescu – Presedinte, Olimpic International Turism, Mihai Handolescu – Prim Vicepresedinte OPTBR, Rodica Pencea – OPTBR si altii.

Salonul National de Fotografie Turistica este una dintre cele mai longevive manifestari de profil din Romania reunind peste 5000 de participanti si peste 30000 de fotografii inscrise in concurs.

Puteti vizita si pagina de facebook a revistei Vacante&Calatorii cu un simplu click pe http://www.facebook.com/vacantesicalatorii/.

Acest eveniment este organizat sub egida Programul “Amfiteatrul pentru turismul responsabil”.

Organizatori:


Fundatia Amfiteatru
Vacante Si Calatorii
ARTE


Parteneri media:


Comunitate Foto
Asociatia Artistilor Fotografi din Romania
Calendar Evenimente
Infoghid Romania
Povesti de calatorie
Aqui Ahora
Drum Liber

Sponsori:


Pensiunea Roua Voronetului
Pensiunea New Aosta Garden Sinaia
Pensiunea Jojo
Pensiunea Valeria
Caseta.ro
Vlahia Inn
desprespa.ro
RGB Photography
Pensiunea OPTIM
Editura Litera