You are currently viewing „Mihai Nenciu nominalizat pentru TOYP la categoria auto-depășire” – JCI Constanța

„Mihai Nenciu nominalizat pentru TOYP la categoria auto-depășire” – JCI Constanța

Următorul nominalizat al JCI Constanța pentru TOYP (Ten Outstanding Young Persons), este Mihai Nenciu la categoria AUTO-DEPĂȘIRE.

Mihai Nenciu este unul dintre inițiatorii proiectului ”7Summits”, un proiect care își propune să ducă Constanța și România pe culmile celor mai înalte vârfuri de pe cele 7 continente. Demn de cartea recordurilor, proiectul în sine reprezintă un exemplu de vis ce a prins contur, transformându-se în realitate. Parașutist, scafandru, alpinist și alergător de anduranță, un om normal care, prin muncă și pasiune a reușit să-și depășească atât barierele fizice cât și psihice, descoperind cu fiecare expediție și experiență trăită noi resurse, evoluând și îmbunătățindu-și propria persoană. Este un exemplu pozitiv de determinare, voință, scop, echilibru, un model pentru toți cei cărora le este teamă să-și urmeze visul.

La nivelul județului Constanța, candidatul este unul dintre cei trei alergători montani din Constanța înscriși în clasamentul oficial a International Trail Running Association având în palmares câteva recorduri remarcabile obținute în cursele de anduranță extremă din lume.
În urma rezultatelor sportive a fost declarat ambasador oficial al stațiunii Mamaia și al litoralului românesc și a fost răsplătit cu numeroase premii și distincții de către reprezentanții acestui județ și ai acestei regiuni.

România actuală are nevoie de astfel de modele. 
Puterea expemplului nu este doar o formă de educație, ci este SINGURA. 
Mult succes!

Articol preluat de pe JCI Constanța